dijous, 15 de febrer del 2024

Matí dibuixat a Calella de Palafrugell

Dibuixar la nostra Costa Brava és sempre un luxe, i fer-ho a Calella de Palafrugell, un plaer. Hi anem sovint a Calella, les platges de Port Bo i de Canadell sempre estan disposades a oferir-nos el seu millor perfil, malgrat que bufi el vent, com en aquest cas, o imperi la calma i el bon temps. 
Aquest cop, ens hem decantat més per la de Canadell, amb les seves portes de colors i el seu passeig sobre la sorra, projectat per en Joan Pericot, germà de l'historiador, Lluís, i fills de Girona.
No hem tingut massa sol, i el mar es presentava arrissat i feréstec, però immens i magnífic. Hi ha poca gent per aquest indret en aquests dies d'hivern, a diferència de les llargues jornades d'estiu, quan és impossible gaudir de la calma que ens cal per dibuixar el mar. 
Així doncs, la gairebé cinquantena d'sketchers que hem respost a la cita dels Urbansketchers de Girona, hem pogut sentir, escoltar i dibuixat el nostre Mediterrani des d'aquest punt privilegiat amb la tranquil·litat que mereixia. Aquesta, però, no serà tampoc l'última vegada, us hi podeu posar de peus!


crònica: Àngels Prat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada