dijous, 14 de desembre del 2023

Matí dibuixat a Canet d'Adri

Avui hem estat dibuixant al meu estimat poble de Canet d'Adri, un poble de la Vall de la Llémena a 15 km de Girona, que té agregats antics nuclis de població com ara Adri, Biert, Montcal, Montbó i Rocacorba. Un poble que durant anys havia quedat aïllat per molts revolts des del pal de la carretera de Sant Gregori i també perquè la carretera asfaltada no arribava a Adri, cosa que va permetre que tota aquesta zona quedés verge amb un paisatge de conte. De mica en mica, es van anant restaurant aquestes cases i encara es manté aquest paisatge idíl·lic.

Semblava que faria molt de fred i vent, però el solet ens ha permès gaudir d'un altre matí magnífic. Uns quants han anat a la Font de la Torre a dibuixar les gorges encara amb una mica d'aigua, però la majoria ens hem quedat a dibuixar l'església de Sant Vicenç que té darrere el volcà del Puig d'Adri i les muntanyes de Rocacorba, on es troba el santuari que porta el seu nom. En dies clars, s'arriba a veure el Cap de Creus, les Medes, el Montseny, el Montgrí i el Puigmal. 

Ara, és l'època menys espectacular, fa molt que no plou, els camps estan en repòs. Caldria venir quan llueixen els grocs de la colza, dels gira-sols o els verds dels cereals. 

Així doncs... us espero a la que ve!!


Crònica: Juma Delgado 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada