dissabte, 21 d’octubre del 2023

UskGirona, 10 anys dibuixant amb tu

Avui celebrem el desè aniversari dels "sketchers" de Girona (USk Girona), i el número 10 ha estat el que ha predominat el llarg del matí.

Primer i el més important, un 10 per tots els (144 sketchers) que heu vingut a celebrar amb nosaltres el nostre 10 aniversari, ens ha fet molta il·lusió veure-us a tots, des dels que porteu 10 o gairebé 10 anys dibuixant plegats, fins als que fa 4 dies que heu descobert els "sketchers".

10 pel lloc, per nosaltres tan emblemàtic com el claustre de l'Escola d'Art de la Mercè i moltíssimes gràcies, Josep Ferrer per fer-ho tan fàcil, i gràcies, en Jordi, la Verònica, en Manel i en Tonet.

10 pel nostre estimat Vicente Huedo, tan únic, carismàtic i entranyable, el que ens vas descobrir l'"urbansketching".

10 pel nostre company Roberto, a qui devem el disseny del segell commemoratiu.

10 per les marques Moleskine i Tombow, que han volgut fer-nos costat en aquest moment tan significatiu per nosaltres i ens han fet arribar uns obsequis que ens permetran recordar el dia quan dibuixem.

Pel temps, potser un 8. Hem tingut sol, núvols, quatre gotes, però bona temperatura, i l'ambient ha fet pujar els graus fins a arribar al 10.

10 pels fotògrafs, els espontanis, els aficionats i els gairebé professionals com la Roser, que amb les seves imatges ens permetrà recordar millor la trobada.

10 pels magnífics talleristes que hem tingut: en Lluïsot, en Lluís Bruguera, La Teresa Saumell i l'Antoni Arroyo, grans artistes i bons amics. Personalment, sé que ho sou, però avui hem sentit molts bons comentaris dels vostres alumnes. Gràcies mestres!I 

Ah! i per les meves companyes organitzadores, sempre un 10.

Ens ho hem passat molt bé, moltes gràcies i fins aviat. I cap als 15!!!





Ç
Crònica: Toni Xifre.







Ja fa uns anys:










2 comentaris:

  1. I un 10 per aquesta crònica tant xula i emotiva!... No he pogut anar-hi, però, ho he sentit igualment... Molts de rècords arriban al cap. GRÀCIES i UNA FORTA ABRAÇADA i pels 15!

    ResponElimina