dijous, 23 de març del 2023

Colonitzant Sant Martí d'Empúries amb el pinzell

Amb Sant Martí d'Empúries va començar la nostra història, la dels ibers, com a part d'Occident. I això es respira als carrers i als racons, a cada pedra podem llegir-hi el pas del temps i la petjada dels que van passar abans que nosaltres.

Aquí, ens hi hem aplegat 35 dibuixants per testimoniar plàsticament aquest bagatge cultural. L'indret resulta encisador i el dia ens ha lluït esplèndid. Hem dibuixat els carrers, l'església, la platja, aquella on fa més de 2500 anys van desembarcar uns grecs, els foceus, cercant noves terres per comerciar.
Avui nosaltres hem cercat noves terres on dibuixar, i sense dubte, com ells, hem trobat un indret ideal per a la nostra fita.Avui, per això, també han vingut de fora a conquerir el nostre cor: l'Agnès, procedent d'Alemanya, ve quatre cops l'any per aquestes terres i avui ens ha acompanyat. Esperem tornar-la a veure. Us deixem aquí el testimoni de la nostra gesta i les fotografies del dia. Alguns hem anat a Albons a dinar i a la tarda hem gaudit del saber fer de l'Antonio.
Un dia magnífic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada