dissabte, 7 de maig del 2022

I per fi, tornem al monestir!

Després de dos anys sense Fira del Monestir, ens hem tornat a trobar a Breda per dibuixar els racons que ara comencen a ser-nos molt familiars, però que sempre ens motiven a agafar el llapis per capturar l'esperit d'aquestes pedres mortes que ja fa cinc anys que celebren la seva festa.

La trobada ja és un clàssic en el calendari dels USk Girona, i aquest cop ha estat la cinquena en la qual hem gaudit de la deliciosa coca de Can Costa amb què ens ha obsequiat l'Ajuntament de Breda. No ha faltat l'aigua ni la xocolata. Una bossa, una cassola (a Breda no hi pot faltar), una llibreta commemorativa i una xapa, i tots contents a cercar el raconet per dibuixar.
Hem fruït d'un dia preciós i d'una animada Fira, nosaltres érem part del seu decorat i la gent passejava al voltant, entre bocabadats i divertits veient les nostres obres.



Alguns dibuixants han aprofitat a participar en el tastet de vins formatges que oferia el programa de Fira de la vila, perquè amb un bon vi es fa millor el camí, oi?
Després, foto de grup: 75 inscrits aquest any. Tot i que no hem arribat als 93 del 2019, perquè aquest any hi ha hagut competència, també ha estat una bona assistència. Els grups d'sketchers s'han multiplicat, i amb la primavera, també ho han fet les trobades. Avui en coincidia alguna altra, i això ha fet baixar el nombre d'inscrits, però la qualitat s'ha mantingut ben alta, com es pot veure en els dibuixos.

Després de la foto hem participat en el sorteig. Aquest cop, hem tingut diversos patrocinadors, a banda del mateix ajuntament: Tombow, Moleskine, les empreses de Sant Celoni Tradem Plast'90 i WWP i la nostrada Montse Mallorquí, que ens ha fet unes llibretes precioses. Hem sortejat 3 lots de productes Moleskine i Tombow i 6 llibretes fetes per la Montse. Hem gaudit molt de l'estona i hem marxat a casa encantats d'aquest matí tan profitós.Esperem amb ganes la VI Trobada de la Fira!
 
Crònica: Àngels Prat
Fotografia: Nuri, Juma, Jaume, Toni

1 comentari: