dimarts, 8 de març del 2022

Setmana de la Felicitat a Germans Sàbat

Aquest dissabte hem fet la trobada Germans Sàbat, una proposta del Centre Cívic Ter per participar en la setmana de la Felicitat, que enguany va sobre sostenibilitat i medi ambient. Amb els nostres dibuixos faran una exposició que conjuntament amb l'escola l'IES Carles Rahola, l'Associació de veïns i altres entitats, servirà per estimular les diverses accions programades, com la plantació de fruiters, nius de fusta, etc., fomentant així la cura i manteniment dels espais naturals de la zona de la Modeguera Gran i els seus voltants. 
Hem d'agrair a l'Associació de veïns que ens ha convidat a unes botifarres boníssimes. Mentre acabaven de coure hem anat a veure els diferents espais on podíem dibuixar i també buscar espais on poguessin estar a resguard en cas que plogués, com així ha estat... uns han anat sota les porxades de la plaça de Germans Sàbat i altres buscant refugi al mateix espai social on hem hagut d'acabar molts dibuixos. 



Malgrat la pluja, hem fet molt bons dibuixos, ho hem passat bé i hem gaudit una vegada més d'una altra trobada. Fins a la següent!!

Moltes gràcies Isabel López, per tota l'organizació.

crònica: Juma Delgado
fotografies: Isabel, Jaume, Roberto, Toni
dissabte, 5 de març 2022


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada