diumenge, 9 de gener del 2022

La màgia de l'Orient a Calonge.

Què passa en aquesta llibreria que tothom està content? Ha dit el pare d'en Xavi, el llibreter, de noranta-vuit anys i assegut contemplant l'escena davant d'una porta tibetana i parlant dels dibuixants delitosos per segellar els seus dibuixos amb el segell meravellós de la "Llibreria Orient" i "uskgirona".


La xocolata desfeta de Calonge i la coca de Banyoles ens han donat l'energia i la inspiració per dibuixar un cop més plegats i plegades amb molt bona companyia. Ens hem repartit pel poble i la llibreria, i, sense adonar-nos, ja hem apostat per aquest gran projecte de Calonge, poble de llibres, contribuint amb la nostra màgia del dibuix.



Ha estat un gran dia. Hem dibuixat, hem tingut retrobaments, hem iniciat infants i dibuixants al nostre món del urbansketching i el temps ens ha acompanyat per poder gaudir de tot i més, superant els entrebancs pandèmics. 






Quan hem exposat els nostres dibuixos a la porta de la Llibreria Orient, en Xavi i la Lídia, que ens han rebut, ho han viscut com una ofrena. S'han emocionat
Hem estat els reis i les reines que amb la nostra màgia del dibuix hem compartit i regalat felicitat.


Només hi ha dues paraules per als que ho han fet possible.
Moltes gràcies.
Cap a nous projectes del 2022.
PD: Si envieu els dibuixos escanejats als emails de la convocatòria, ( mfando@gmail.com; girona.urbansketchers@gmail.com; )es faran punts de llibre i/o un calendari. Animeu-vos! N'hi ha de meravellosos. Com vosaltres.

Si ho compartiu en xarxes:
#calongepobledellibres
#llibreriaorient
#booktown
#uskgirona
#uskcat 
#urbansketching

crònica: Montse Fando
fotografia: Jaume, Nuri, Juan, Toni....
dissabte, 8 de gener de 2022





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada