dilluns, 24 d’agost de 2020

Aquesta setmana dibuixem a l'Ermita de Santa Anna ,

Per aquesta trobada, i penúltima tarda d'agost en el nostre calendari, hem baixat una mica més al sud i ens hem aplegat als peus de l'ermita de Santa Anna de Breda. Aquesta ermita és especialment apreciada pels bredencs, que un cop l'any, justament per la festivitat de Santa Anna, al 26 de juliol, fan la pujada al petit turó del mateix nom i en celebren la diada.
Nosaltres hi hem anat el 20 d'agost, i tot i que no hi celebràvem la festa, la trobada ha estat un plaer. La pujada fins allà des de la base del Turó ha estat una mica feixuga per les altes temperatures del dia, però sota les alzines del cim, s'hi estava força bé, amb prou ombres per tal que tots nosaltres ens hi poguéssim refugiar sense infringir les distàncies de seguretat.
Les mascaretes ens han acompanyat en tot moment i hem dibuixat l'ermita des de tots els angles possibles.Fins a 24 sketchers ens hem trobat a l'aixopluc de Santa Anna. Bona producció, malgrat la calor i el temps de vacances en el que estem. Res no ens atura en la nostra fal·lera de dibuixar "pedres mortes" que reviuen sota els nostres pinzells!


Report:Àngels Prat
Fotografies: Rosetta, Àngels
Dijous, 20 d'agost 2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada