dissabte, 25 de juliol del 2020

Tarda d'estiu, dijous 23 de juliol a Jafra

Com cantaven els d'ESTOPA, "era una tarde tonta y caliente", sobretot feia molta xafogor. Sortint de Girona començava a ploure: cada vegada que els USK proposem trobada coincideix amb condicions meteorològiques adverses. Malgrat tot, després de la tempesta arriba la calma i finalment ens trobem un bon grapat de sketchers!! 
Hi ha poques coses que ens aturin i ens facin perdre les ganes de dibuixar!!
També en aquesta ocasió hem vist cares noves, concretament una sketcher, la Carme, que venia de Barcelona, la cunyada de la Bernardet, que s'estrenava a dibuixar, i una amiga fotògrafa de la Glòria que va ser l'encarregada de fer-nos la foto final del grup.


També va ser una tarda de retrobament, ja que des d'abans de l'estat d'alarma no ens havíem vist amb la Rosa i dues amigues més de Lloret.
Jafre és un poble petit però ple de detalls i racons que feien brillar els ulls dels urbansketchers. Cridaven la nostra atenció unes portes de color lila que ens han fet pensar en la Montse  que avui no ha pogut acompanyar-nos.

Alguns han dibuixat detalls de portes i façanes curioses, altres l'església parroquial de Sant Martí i el seu entorn, així varem anant omplint de mica en mica les pàgines de les nostres llibretes.

Després hem anat al costat de l'església-castell a hidratar-nos i allà hem pogut apreciar unes cervesetes casolanes, sense alcohol, que no estaven gens malament.
La Bernardet, del departament "d'objectes trobats", en aquesta ocasió ens ha portat un retolador, que sembla que estava a prop d'on estaven en Roberto o la Teresa...



D'aquesta manera hem acabat una altra tarda plena d'encant.
Moltes gràcies i fins a la següent!



Reportatge: Marta Fernandez i Juma Delgado
Fotografies: Gloria, Rosa, Juma,Marta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada