dimecres, 6 de juny del 2018

La segona a Sant Llorenç!

diumenge 3 de juny





Sí, per segona vegada ens trobem en aquets encisador lloc de l’Empordà, convidats de nou per el president de la Societat La Fraternitat, en Joan, tan encantador com el seu poble, Sant Llorenç de la Muga.

 

Ens han rebut amb un magnífic esmorzar i, després del repartiment de xapes, hem anat a dibuixar.

 
 
L’èxit d’aquesta convocatòria ha congregat 37 persones, entre dibuixants i acompanyants. I a més alguns són de nova fornada: el Toni Pijoan, el Miguel Angel Pozo, l’Helena, la Kimy Teixidor, que va viure aquí 4 anys, i la Sílvia Brunet, que va venir acompanyada de la seva família: el marit i la filla. També va venir el Víctor, el xicot de l’Anastàsia, i els pares d’ell, que tot i que només parlen rus i no ens entenien, van ser molt ben rebuts perquè l’art és un llenguatge universal. I fins i tot es va unir a nosaltres un vilatà, que assisteix a Barcelona amb la colla dels dimecres, el Pep.

 


Aquest cop l’amenaça de pluja és més ferma que l’any passat, però per si de cas ens permeten dibuixar a l’església  i a l’hotel Torre Laurentii. Però com que l’aigua cau fins l’hora de dinar, només l’Àngels es decideix per dibuixar indoor






La majoria va preferir la calma dels carrers antics del poble  com la Carme, el Toni o el Miguel Angel,


   

o la màgia feréstega de la natura
com l’Amadeu, amb aquesta magnífica aquarel·la tan humida
alguns fins i tot a risc per la seva salut, com l’Aleix i la Montse, la Rosa, la Marissa i en Miqui..


 


Finalment, a punt de ploure ja, foto final i expectació per veure el que entre tots havíem creat
 

Tot seguit, al Samuga falta gent, que tant dibuixar i jugar-nos el físic fa venir gana! Tots entaulats xerrem i mirem quaderns
però la pluja no ens deixa fer una segona tanda de dibuixos, i marxem amb les ninetes plenes de racons que ens han quedat per dibuixar. Però hi tornarem! És clar que hi tornarem, paga la pena el viatge, ni que sigui des de l’extrem sud gironí, per veure i gaudir d’aquests carrers i places.
report: Àngels Prat
fotografies: Josep Mª , Juma, Jose LUis,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada