dilluns, 16 d’abril del 2018

Dibuixant a tot gas

El darrer diumenge ens hem trobat a la 20a Fira de Locomoció i Artesania, de Fornells. Els que volíem esmorzar, convidats per l’Ajuntament, vàrem poder tastar una boníssima cansalada amb pa amb tomàquet, agafant forces per fer anar pinzells i retoladors. Després, cada un va cercar el seu bocí d’inspiració entre cotxes, motos, trens, tractors i 4x4. El dia es va aixecar humit i fred, però aviat va lluir un sol esplèndid que ens va permetre gaudir d’allò més de la nostra passió: el dibuix a l’aire lliure.

  
 

 
 


No va ser un dia amb molta afluència de dibuixants, avui era una dia també per demanar que ens deixin ser un país lliure i manifestar el nostre desacord amb tanta roïnesa i mediocritat governamental.

 
 
 

Érem 16, però molt ben avinguts. L’Anastàsia ens va acompanyar per primer cop, acompanyada de la seva mare, la Mila, i el seu pare, el Yuri, tots ells de procedència russa però ja acollits com a catalans de soca-rel

Vàrem anar com una moto, dibuixant a tort i a dret, i aquí queden els dibuixos, testimoni de la nostra presència en aquest poblet gironí durant la seva fira de Locomoció. Alguns ens vàrem quedar a fer un mos a l’hora de dinar, i com sempre, vàrem gaudir dibuixant.
report Àngels Prat
fotografia: Bernardo, Juma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada