diumenge, 4 de juny del 2017

Sant Llorenç de la Muga, dia magnífic, fins i tot la pluja ha aguantat.

 1a Trobada USK a Sant Llorenç de la Muga, una delícia!!!

Avui, la crònica de la trobada, té un tendre regust a cosa nostrada, genuïnament catalana. Recordem que Sant Llorenç de la Muga es troba al nord de Catalunya, a nord-oest de l’Alt Empordà, molt a prop de la franja que separa el territori català de la marca que va dividir el Tractat dels Pirineus. De fet la carretera que ens hi porta, pràcticament acaba al poble del costat, Albanyà, abans de tocar terres franceses.

Sant Llorenç ens ha rebut com a fills pròdigs i ens ha acollit amorosament als seus carrers i les seves places. La gent i la vila, fins i tot la meteorologia, s’han conxorxat per donar-nos el plaer de viure una jornada irrepetible. Érem 30 dibuixants frisant per fer córrer el llapis i els colors amb aquelles belles imatges que ens inundaven els ulls. Si podeu, perdeu-vos per aquestes terres, no us en penedireu!

Però tot això no hauria estat possible sense la complicitat de la Societat La Fraternitat, que és qui ens ha convidat i ha fet possible la trobada. Els hi agraïm profundament el fer possible aquest esdeveniment.


De primer un esmorzar magnífic: pa de Terrades i embotits de Llers ens esperaven abans de començar a omplir les llibretes i els quaderns de pedres, carrers, paisatges i racons. El Carles i el Joan, membres de la Fraternitat, han oficiat la benvinguda i a la foto inicial hem quedat així de guapos . També ens han donat una xapa commemorativa que em lluït orgullosos a la solapa durant tota la jornada.



Una visita guiada, per aquells que ho han volgut, ens ha permès saber alguna cosa més del municipi i el seu entorn i monuments





Però ja ens fèiem el dibuix a sobre, i aviat hem anat per feina

  

 A dos quarts de dues hem quedat al local de la Fraternitat per fer la primera "foto finish" de la jornada, i aquí la podeu veure
I aquest ha estat el resultat del nostre esforç
Han quedat tant i tant bé que en podríem fer una guia turística amb aquest dibuixos, oi? I ben bonica que quedaria!


A les dues una part molt important del dia: el dinar. Moment de compartir dibuixos, tècniques, anècdotes i estimació. Aquí podeu veure unes quantes imatges de la gent durant aquest estona, en la que el restaurant Samuga, situat en el bell mig del poble, ens va servir un reconstituent menú. A destacar les "princeses", unes truites farcides de carn especialitat de la casa i que no us podeu perdre. Una delícia, com la nostra estància a la vila!
 

També vàrem aprofitar a dibuixar-nos els uns als altres durant aquesta estona. Aquest n’és la mostra


Finalment, a les 5, última trobada a la Fraternitat. Vàrem estendre els quaderns sobre la taula i ens vam acomiadar
.

Per fi, vam deixar que la pluja caigués sobre el poble, perquè tant bon punt vàrem marxar, va caure un xàfec sobre Sant Llorenç, i és que el cel plorava la nostra partida



 











.


 









5 comentaris:

  1. Fantàstica trobada. Dibuixant amb molt bona companyia

    ResponElimina
  2. Un gran dia de dibuix, moltes gracies per la feina.

    ResponElimina
  3. Excel·lent dia, excel·lent companyia, excel·lents dibuixos, excel·lent reportatge i excel·lent....en fi, la veritat és que sou excel·lents.
    Moltes gràcies a tots.

    ResponElimina