dissabte, 22 d’abril del 2017

55th World Wide SketchCrawl

55è Scketchcrawl a la Plaça dels Jurats de Girona



 L’última trobada ha tingut dos motius: el 55ena trobada Sketchcrawl dels USK, i la visita de l’Eric i la Paula, el germà i cunyada respectivament de la Rosetta. Ells han vingut des d’Holanda a visitar-la, i a tots ens ha semblat un bon motiu que vinguessin a compatir els dibuixos amb nosaltres. Perquè ells també van dibuixar al nostre costat a la plaça dels Jurats. I molt bé, per cert. 



El nom de la plaça es refereix el màxim òrgan de govern de la ciutat de Girona des de 1284 fins el 1716. Venia a ser com una mena de directori municipal, però fins i tot amb més competències que l’actual, ja que va arribar a tenir el control dels hospitals de la ciutat.

Si mireu bé,  hi veureu la MªRosa que va arrribar una mica tard i va marxar abans de la foto final
En Roberto va arribar i va marxar puntual, el seu dibuix:

El dia va ser magnífic, amb un matí esplèndid i centenars de turistes voltant pel barri vell de Girona. La plaça es prou suggerent com trobar-hi motius per dibuixar. Aquí podeu veure la gent dibuixant i els diferents dibuixos que en van resultar: els arcs de la plaça, l’edifici de l’escola de Música, l’església de Sant Pere de Galligants, el riu Galligants...
Un altre dels que va arribar tard, i va marxar abans, en Xose.
També deixem aquí el seu testimoni, perquè no hi ha de faltar ningú.




 
la Nuria Batllori i en Jordi Serarols, també varen arribar tard a la foto final

 




 

Al final, la fotografia dels quaderns i la de nosaltres mateixos .
Però la trobada no va acabar aquí.



La Marta, la Montse, El Pep,  la Rosa , en Bernardo que va arribar super tard, es van quedar a dinar. Van anar al Pont de Pedra i aquí queda el testimoni del neguit que els hi va entrar a aquests bojos dels llapis i el pinzell. No els atura res. Dibuixen mentre mengen, sobre quaderns, llibres o estovalles, qualsevol cosa que sigui de paper i que se’ls posi a tir entre el món i la seva mà. I és que una mica sí, que ho estem, de sonats.

2 comentaris:

  1. :-D sembla la quedada dels "retardats", però, mai és tard si la 'dicha' és bona...

    Quina jornada!

    Felicitacions

    Dechiripa

    ResponElimina