dissabte, 21 de gener del 2017

1ra kedada de l'any 2017 de USK Girona

Dissabte congelat entre pinzells


Aquesta primera trobada del 2017 ha estat una trobada "indoor", el fred i la pluja no ens han deixat gaire alternativa. Tot i així, un nombrós grup vàrem acudir encantats a la primera cita, amb les ànsies d’aquell que fa dies que no pren la seva dosi. Així som els sketchers, uns viciosos del dibuix!

Aquest va ser el grup que va arribar a l’hora, després, més tard, es varen incorporar més dibuixants
 
Així doncs, amb bon senderi, la Toni ens va convocar a les 10.30 al restaurant Boira, a la plaça de la Independència de Girona, on es divisen unes magnífiques vistes sobre el riu. Aquí podeu veure els sketchers, abocats a les finestres i dibuixant com si no hi hagués res més al món.
 
I és clar, uns dibuixaven les cases,
i altres dibuixaven als que dibuixaven les cases.


 


La foto finish la vàrem fer al Boira, perquè hi va haver gent que ja marxava i no volíem que ningú quedés fora.

 

Després, la pluja continuava, i les ganes de dibuixar encara no minvaven, així que vàrem anar a ocupar un altre lloc emblemàtic a Girona, el bar La Terra, just a l’altre cantó del riu. I entre vermutets i cerveses, aquest va ser el resultat. I que n’és de bonic aquest llocdibuix de l Àngels
 
dibuix de la MAntonia
dibuix de l Amadeu

  dibuix de la Rosa
I res més, esperem que la propera sigui una trobada menys aigualida. Malgrat tot, vàrem ser feliços de compartir el dibuix un altre cop!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada