dissabte, 15 d’octubre del 2016

Montsoriu, el castell gòtic de Catalunya

Avui hem passat un magnific dia dibuixant


Aquest dissabte dibuixem el castell.
En arribar, deixem els cotxes a l’aparcament i tenim caminadeta fins arribar damunt del turó on s’assenta el castell, de 632 metres d'altitud, actualment dins del Parc Natural del Montseny.

Foto dels primers que varen arribar, d’esquerra a dreta i de peu: Titon, Quel, Pep, Ferran, Xose, Àngels, Pilar, Rossetta, la parella de la Rossetta, Toni, Marta, Teresa, Mª Rosa, Montse, i en Bernardo. Asseguts: Rosa, Antònia, Clara, Sinforiana, Amadeu, Juma i en Rafel.
 

 
Després, una emocionant i divertida visita guiada que ens va fer en Joan Carles Codolà.
 
I tot seguit, vàrem començar a dibuixar com si no hi hagués res més al món

Molts es varen quedar dins el recinte, aprofitant al lloc a on es va acabar la visita guiada, intentant captar a on residia en Bernat II Vescomte de Cabrera, que després de l’explicació d’en Joan Carles, ja ens era molt familiar
  
  L'Enric, La Rosetta, l’Amadeu, La Juma, la Rosa, l'Alba..............   
 

L’Antonia i en Ferran que venen de Palautordera i s ‘estrenen amb USK Girona
 
   

 

D’altres, com en Pep, varen a buscar llocs estratègics d’ombres (és clar que hauria estat el lloc ideal en un dia d’estiu)

 


També hi va haver qui volia dibuixar des de fora del castell, com en Bruno que venia de Cerdanyola


I d’altres varen fer una altra caminada fins a la Torre de les Bruixes, per veure una magnifica perspectiva del castell i de totes les muntanyes que l’envolten, llàstima que el castell quedava en una zona ombrívola   

 
La Montse, la Clara, la Pilar, la Toni, en Rafel i la Mª Rosa, que era la primera vegada que dibuixava com sketcher i no ho veia gaire clar. Al final va confessar que s’ho havia passat molt bé.

Però, des d’un lloc o des de l’altre el resultat va ser excepcional!




 Uns magnífics somriures i uns dibuixos encara millors
Aquí estem tots els que vàrem conquerir el inconquerible castell, però aquest cop amb el llapis, que no amb l’espasa.


Foto final, d’esquerra a dreta, l’home de la Rosa Mª , Quel, Bruno, Juma, Enric, Titon, Mª Rosa, Pilar, Xose, Angels, Rosa M, Rosa, Agustí, Rosy, Rafel, Pep, Josep Mª, i asseguts, Rossetta, Antònia, Teresa, Marta, Clara, Montse , Bernardo Toni, Amadeu i Sinforiana.
I aquí la foto de l’Alba, la més jove de la colla, que va haver de marxar abans de la foto final.
Després un altre caminada i a dinar

 
Durant el dinar, i per gentilesa de Lamy, vàrem sortejar dues plomes, i aquests han estat els guanyadors: Quel i Agustí. Felicitats!

Per la tarda, com diu en Pep, els friquis per dibuixar (foto) varen continuar , ara ja al poble de Breda, des de la zona de Can Guillaumes. Aquests són els dibuixos d’aquesta colla de dibuixa-ferits! 

Un dissabte, com sempre, molt agradable, amb molt temps i molt bona dibuixada. Vàrem protagonitzar una gesta a l’alçada del senyor de la contrada, Bernat II. Hem fet nostre el castell!!!!






2 comentaris: