dijous, 8 de setembre del 2016

10na Trobada tardes d estiu


A la 10ena trobada dels USK Girona, ens hem decidit per un clàssic, però no per conegut resulta menys dibuixable: Sant Pere de Galligants i Sant Nicolau. Sempre hi trobem llocs nous, perquè només cal canviar la mirada, o caminar una mica per arribar-nos fins el monestir de Sant Daniel. Però abans de res, començarem pel final, la foto finish
De esquerra a dreta i de dalt a baix, drets: Pere Carmeniu, Agusti Matito , Àngels Prat, Rosi, Rosa Haba, Bernardo Olivas, Juma, Isidora Olivas, Montse Gispert, Martha Marcerano, Teresa Giménez i Quel Vila. Assegudes: Mª Antònia Barros, Teresa Ortega, Toni Xifre i Rosa Maria. 



 I aquest és un exemple del que dèiem sobre el canvi de mirada: en Bernardo capta perfectament l’harmonia de Sant Nicolau amb una mirada diferent. 

Cada un s’adapta a les circumstàncies, el que importa és dibuixar, i la Mª Antònia Barros, diu que qui no s'hi posa còmoda és perquè no vol. 

 I entre flors, una flor, la Montse Gispert que busca el seu espai per dibuixar. 

I aquí els veritables protagonistes de la història: una bossa, uns quaderns i els nostres estimats estris de dibuix. Però falten aquests: 

Els que arriben a l’hora, o fins i tot abans d’hora. La Teresa Giménez ja va acabar un dibuix abans de començar la trobada.

  

I els que arriben tard! L’Àngels i el Pere ranquegen i arriben a misses dites! Però la Tresa i la Rosa els recolzen incondicionalment. 

Els colors de la Teresa Ortega posen alegria a la bona estona que vàrem passar junts I dibuixant!! 

 La tarda té una pila de llums i colors, La Toni intenta captar la bonica llum entre els arbres 

Alguns molt ben envoltats! Però és que en Bernardo, ja el mimaven des de petitoi. 

 D’altres, com l’Àngels I la Juma, van decidir emprendre el camí fins al monestir de Sant Daniel. La caminada va valer la pena! 

 També hi ha qui prefereix dibuixar el dibuixant, la M antonia dibuixa a la Martha 

I aquesta n’és la collita, nascuda de la conjunció entre la companyonia i el dibuix, en aquest indret tan gironí, Sant Pere de Galligants i Sant Nicolau. I fins la propera

Escrit i  fotografia: Angels Prat i Quel Vila

7 comentaris: