dijous, 1 d’agost del 2019

Un viatge apassionant pel Bosc de Can Ginebreda .

El bosc d'en Xicu Cabanyes, la terra que l'ha vist créixer i el paisatge que l'ha inspirat, és un bosc que es troba a Porqueres convertit en un gran parc d'escultures i en una creació personal seva.
Va començar l'any 1975 i ha anat desenvolupant-se gradualment fins a constar de més de dues-centes escultures de formats diversos i fetes amb materials tan variats com el formigó, la pedra, el ferro, desferres, objectes reciclats...
Ahir vàrem fer un viatge apassionant, al mig de natura, i d'art, una superfície arbrada de més de 7 hectàrees, hi predominen els roures, les alzines, els pins, les ginebres, els cirerers d'arboç i les escultures de Xicu Cabanyes que estan distribuïdes a l'aire lliure per tota aquesta àrea, establint diàleg amb la natura i el paisatge que les envolta.
En Marc molt amablement ens va explicar els més de 2.000 projectes i maquetes que s'han realitzat dels quals uns 150 els han pogut dur a terme al Bosc de Can Ginebreda 


Després vàrem poder anar amunt i avall, sense haver de seguir una ruta o uns camins determinats, ni horaris, triant les escultures que més ens agradaven, va ser una manera de dibuixar molt divertida, gaudint de cada racó i d'aquest màgic "Passeig pel Bosc"

 
 




Moltes gràcies Xicu, haurem de tornar per poder-nos conèixer, moltes gràcies Paqui per donar-nos l'oportunitat d'una tarda tan especial.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2364704086928941&id=100001681197305


1 comentari:

  1. Xicu Cabanyes is a creepy fuck. That old pervert is a typically porn-brained loser male "artist". That ugly loser is a coombrained creep. That fucker should be shunned.

    ResponElimina