Pàgines

divendres, 19 de juliol del 2024

Dibuixant la pau de Guialbes

Aquest últim dijous, una vintena de dibuixants van estar convocats al petit poble de Sant Esteve de Guialbes i, malgrat l'anunci de calor sahariana, ha valgut la pena. És un paratge meravellós. A vegades, els errors de la tecnologia et fan descobrir espais singulars. En aquest cas, un error del Google Maps ens va dur casualment fins aquí, i per això vàrem proposar la seva visita als Usk de Girona.
Sant Esteve és un poble del municipi de Vilademuls, a la comarca del Pla de l'Estany que se situa a 185 metres del nivell del mar. L'Ajuntament de Vilademuls el formen 12 pobles. És important conèixer que, cap al començament dels anys 2000, aquest conjunt de pobles van apostar per un creixement al voltant de l'agricultura i la ramaderia, en contra de la tendència general.
Per això, en aquesta bellesa de territori, no hi trobareu polígons industrials: solament el verd, la pau i silenci. És l'essència del dibuixant.
Alguns hem gaudit de la fresca de l'església de Sant Esteve, mercès a la cortesia de la Sra. Antònia i el saber fer d'en Josep Maria. Gràcies per fer-ho possible! La calor ha estat realment tòrrida, així i tot, ha corregut l'aigua dels nostres pinzells

Dijous, 18 dg juliol 2024
Crònica: Joan Soria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada