Pàgines

dilluns, 13 de maig del 2024

Fem d'sketchers amb els nens i nenes de l'escola El Bosc de la Pabordia,


Avui hem acompanyat els nens de primer de l'escola El Bosc de la Pabordia, al bosquet de davant l'escola, per dibuixar com els sketchers, capturant directament el que observem.

Arbres, fulles, núvols i cel, que és el que es veu en el bosquet, els més observadors, han fet uns dibuixos i pintures perfectes amb la seva escorça i les seves branques i fulles, d'altres els hi ha emergit la vena artística de dibuixar el que els hi ha sortit de dins, fins i tot hi ha hagut alguns que han sabut capturar el moment i s'han atrevit a posar-hi figures.
Però sigui més realista o més imaginatiu tots han quedat d'allò més bé,  superartistes.


dijous, 9 de maig del 2024

Matí dibuixat a Sa Riera

Avui hem dibuixat a Sa Riera, una de les platges més grans i concorregudes de Begur, envoltada, en els seus extrems, per les cales Des Port Des Pi i Del Rei. Deu el seu nom a la riera que divideix la platja. Rodejada de penya-segats, i barquetes, sempre ha estat un lloc emblemàtic de la Costa Brava, amb les seves festes de Sant Pere a finals de juny o Santa Reparada a mitjan setembre, també diversos festivals de música i les famoses havaneres.

Baixant des de Begur, aquella vista espectacular de les illes Medes és incomparable

Avui l'aigua era plena de bombolles vermelles i grogues a l'espera de totes les embarcacions que vindran d'aquí a res. Com és costum, hem voltat fins a trobar allò que volíem dibuixar i després hem compartit fotos, opinions i dibuixos.

Crònica: Juma Delgado